3.18.2013

Cat Cafe

Nem messze a Deák tértől a Ráday utca elején van ez a kávéház. Honlapja szerint tizenöt macskájuk van. Nekem - pedig van gyakorlatom a keresésben - csupán nyolcat sikerült felfedeznem. :( Abból írd és mondd összesen kettő volt éber, a többi mind aludt.
Ez a bengáli pl igy aludt a forgalmas bolt kellős közepén egy széken. Elképesztő dolog, ugyanis a macska legalapvetőbb tulajdonságának a - lustaság után - az éberségnek mond ellent az eset. Volt olyan, hatalmas Maine coonnak, megemeltem a farkát - persze finoman - egy-két simi a nagy testén és még arra se nyitotta ki a szemét. A szemem láttára előhúzott egy kisgyerek a búvóhelyéről egy fehér házicicát, majd aki sarkonfordult és viszabújt a szunyálni tovább.
Evvel a kis háziciromos kölökkel viszont szerencsém volt, mert éppen játékoskedvében találtam.
Másik éber macska egy fekete-fehér exkandúr. Párom persze, hogy levadászta, oly nagy sikerrel, hogy azon nyomban otthon érezhette magát emberem. Megrágta a simogató kezét - pusztán játszásiból - amint ölbe került a kis foltos. A hely jó és nem zsúfolt, viszont és a kiszolgálás nem éppen a szakma csúcsa. Iszonyú lomha pincérfiú, arcán a világ unalmával, mire odaér, feljön a Hold. :) A "kaja" viszont stílusos, ime:

Az áraktól félreállhat az ember bajsza, de legalább friss volt.



3 megjegyzés:

  1. Érdekes ez a dolog, mondjuk ha hozzám idegen jön, már el is tűnik Marci, nemhogy még játsszon is Vele. Ahhoz idő kell.
    Furcsa, hogy azok meg alszanak.
    Ezt a harapást ismerem, mióta itt van próbálom leszoktatni, a legváratlanabb pillanatban, a legnagyobb szeretgetés, dorombolás közben egyszer csak karmol-harap. Meg is sértődik, ha az orrára koppintok ilyenkor.
    Csak hát, mit meg nem tesz az ember egy ilyen kis szeretetbombáért:-)

    VálaszTörlés
  2. Kár hogy nem a Damjanich utcaiba mentetek, az a hely valóban egy macskaparadicsom és gyönyörű, tényleg gyönyörű fényes bundájú cicák vannak ott, látszik hogy törődnek velük rendesen. Mikor ott voltunk pont vacsiztak és az egyik legdrágább natúr (real nature) terméket kapták, szárazból állítólag a royal canint kapnak és automata macskaalmuk van, tényleg nagyon jól vannak tartva. A cicák még dorombolnak is, az egyik (fehér ragdoll) amikor megérkeztünk odajött hozzánk, hanyatt vágta magát és nyávogva kérte hogy simogassuk. Kár hogy a másik így lejáratja a macska kávézót Magyarországon, mert lehet ezt jól is csinálni, nézzétek meg, nagyon érdemes!

    VálaszTörlés